Welcome! Anonymous

Brak info o nowych postach !!!

Tu napisz co chcesz bym zmienił, dodał lub usunął.

Brak info o nowych postach !!!

Postautor: Albert » 20 cze 2011, 15:30

od dłuższego czasu wchodzę na forum i nie widzę pomarańczowych powiadomieniach o nowych postach , myślałem że nikt nie piszę wiadomości , ale teraz wszedłem w posty i jednak się okazałe że postów nowych jest bez liku a ja jestem teraz w tematach do tyłu jakieś półtora miesiąca :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Albert
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 278
Rejestracja: 20 lis 2010, 18:52
Lokalizacja: z Kielc

Postautor: Kamil » 20 cze 2011, 19:38

Też zauważyłem ten błąd, ale chyba już jest wszystko ok :)
Keep on rockin' in the free world
Kamil
Często się wypowiada
Często się wypowiada
 
Posty: 122
Rejestracja: 22 paź 2010, 13:23
Lokalizacja: Lublin

Postautor: Albert » 21 cze 2011, 16:21

właśnie że nie jest ok nadal jest awaria , a to że teraz ci odp to tylko sprawdzanie po ilości postów w danym temacie , ale daj spokój to nie do ogarnięcia zapamiętywać ile w danym temacie jest cyferek :D. nie na serio to musi ktoś coś z tym zrobić bo to jest masakra
Awatar użytkownika
Albert
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 278
Rejestracja: 20 lis 2010, 18:52
Lokalizacja: z Kielc

Informacje o nowych postach...

Postautor: Edyta » 21 cze 2011, 21:56

A u mnie wszystko działa :roll:
"I want to plant a star in the sky.
One you can find at the end of the night"... Rory Gallagher

http://i.pinger.pl/pgr117/1741b43a002c0 ... gher+1.jpg
Awatar użytkownika
Edyta
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 221
Rejestracja: 21 lip 2006, 09:07
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Postautor: Albert » 22 cze 2011, 14:55

i normalnie wyświetla ci się na pomarańczowo tak jak kiedyś było ??
Awatar użytkownika
Albert
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 278
Rejestracja: 20 lis 2010, 18:52
Lokalizacja: z Kielc

Informacje o nowych postach...

Postautor: Edyta » 22 cze 2011, 22:10

Tak :D Wschodzę normalnie - www.budkasuflera.pl - dla fanów FORUM i... na stronce wyświetla mi się : (po lewej - na czerwono) - Ostatnie posty z forum Fanów Budki Suflera, (po prawej ) - Najbliższe koncerty. O to chodzi :?: :!: :?:
"I want to plant a star in the sky.
One you can find at the end of the night"... Rory Gallagher

http://i.pinger.pl/pgr117/1741b43a002c0 ... gher+1.jpg
Awatar użytkownika
Edyta
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 221
Rejestracja: 21 lip 2006, 09:07
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Postautor: Albert » 23 cze 2011, 09:22

właśnie o to bo ja kiedy wchodzę na forum nie mam żadnych powiadomień tak jak by żadne wiadomości nie przychodziły. żeby dowiedzieć się czy coś przyszło muszę używać poczty :?
Awatar użytkownika
Albert
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 278
Rejestracja: 20 lis 2010, 18:52
Lokalizacja: z Kielc

Informacje o nowych postach...

Postautor: Edyta » 23 cze 2011, 10:33

To ja już nie wiem...na technicznych sprawach niestety nie znam się...ale jak mnie się coś nie otwierało, to zmieniałam przeglądarkę :wink: Pozdrawiam 8)
"I want to plant a star in the sky.
One you can find at the end of the night"... Rory Gallagher

http://i.pinger.pl/pgr117/1741b43a002c0 ... gher+1.jpg
Awatar użytkownika
Edyta
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 221
Rejestracja: 21 lip 2006, 09:07
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Postautor: Albert » 24 cze 2011, 14:33

jeżeli chodzi o wyświetlanie się tych info na głównej stronie to działa , a mi chodzi o to że przestało działać informowanie tu na forum , bo dawniej kiedy się tu logowałem to od razu byłem informowany po przez wyświetlanie się postów na pomarańczowo. tobie to działa wyświetlają ci się napisane przez kogoś posty na czerwony kolor ??
Awatar użytkownika
Albert
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 278
Rejestracja: 20 lis 2010, 18:52
Lokalizacja: z Kielc

Postautor: black_ozzy » 24 cze 2011, 15:07

Kiedyś miałem taki sam problem, używałem wtedy przeglądarki Maxthorn czy jakoś tako. Za każdym razem musiałem odświeżać forum. No ale po pewnym czasie wymieniłem przeglądarkę na Chrome i wsio śmiga aż miło.
"I coraz bardziej wokół pusto,
Jedyny MÓJ przyjaciel lustro,
Widoki piękne lecz cóż z tego,
Coś zostało zgubione, zgubione, zgubione!"
Awatar użytkownika
black_ozzy
Wybitny reprezentant
Wybitny reprezentant
 
Posty: 757
Rejestracja: 10 lis 2003, 17:06
Lokalizacja: Bielsko-Biała i Gliwice

dziękuje ślicznie wam wszystkim

Postautor: Albert » 24 cze 2011, 17:03

wreszcie doszedłem do sedna sprawy, a winą była właśnie przeglądarka , właśnie dzięki Edytce która powiedziała mi że winą może być przeglądarka no i tak się stało. Komputer to jedna wielka zagadka tyle razy już wchodziłem z tamtej przeglądarki wchodząc na forum a dopiero teraz po 9 miesiącach coś się skopało :?
Awatar użytkownika
Albert
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 278
Rejestracja: 20 lis 2010, 18:52
Lokalizacja: z Kielc


Wróć do Uwagi dla autora

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości