Artur pisze:Marek- jak widać nic nie masz na swoją obronę. Kolega dobrze zauważył, że próbujesz wzbudzić w kimś litość. Zwyczajnie w świecie ci to nie wychodzi.
Jak zresztą większa część moich postów.Cóż...
Artur pisze:Nie wiem, czy ponoszą cię emocje, czy nie umiesz wyrazić tego, co myślisz.
Czasami ponoszą mnie emocje,na szczęście to są nieliczne przypadki.Częściej tracę umiejętność wyrażąnia swoich uczuć,myśli...
Artur pisze:Począwszy od głupich docinek a skończywszy na chwaleniu się piratowaniem.
Artur,to nie było piratowanie,tylko nagrywanie płyt na własny użytek.Kopiowałem po prostu winyle,z których jeszcze coś się dało odsłuchać,nie tylko szumy i trzaski.Poza tym piractwo to nie tylko nagrywanie płyt,ale również ich sprzedawanie.
Artur pisze:Jeśli ty mówisz, że coś cię wkurzyło do szpiku kości, to lepiej popatrz na to co wypisujesz, bo przeważnie to ty wkurzasz.
Rzeczywiście,po przeglądzie niektórych moich postów i odpowiedzi wygląda na to,że to jednak ja mam większy talent do wkurzania innych.Zdarzało się również i tak,że to inni wkurzali mnie.Bardzo rzadko,czasami niechcący,ale jednak wkurzali,np Glutoplazma (niechcący

)(jeśli czytałeś moje wcześniejsze odpowiedzi,to znasz całą tą historię,proponuję również zajrzeć do tematu
KODY MELODII BUDKA FOR NOKIA i przeczytać post Glutoplazmy,od którego zaczęła się ta cała awantura).
Żegnam i życzę miłych i wesołych wakacji.